Web .

Web .

Wireframes

Een belangrijke eerste stap in het proces van webdevelopment is het creëren van een blauwdruk voor je website, dit staat bekend als wireframing. Visueel gezien zijn wireframes niet gedetailleerd, maar ze bevatten de basis schetsen waarin wordt aangegeven waar de inhoud, knoppen en links zullen worden geplaatst. Het belangrijkste is dat er een basis structuur wordt gecreëerd, die als een nuttig leiddraad dient om het ontwerpproces te sturen. Zonder zo'n blauwdruk kan het ontwerpproces vaak alle kanten opgaan wat gepaard gaat met inefficiëntie en vertraging van de projectduur.
Image

Moodboard

Nadat de basisstructuur van de website is bepaald, begint het initiële ontwerpproces. Hierbij worden de visuele stijl, lettertypen en kleuren geselecteerd. Dit is tevens het moment waarop de voorkeuren van de klant een rol kunnen spelen, zoals bij het kiezen van een specifiek kleurenpalet of het bepalen van de algehele esthetiek van de website.
Image

Wordpress platform

Nadat het moodboard is goedgekeurd, beginnen we daadwerkelijk met het bouwen van de website op het WordPress-platform. WordPress is 's werelds meest populaire platform voor websites en wordt geleverd met een Content Management System (CMS) waarmee gebruikers hun website gemakkelijk kunnen beheren. Bovendien heeft het de volgende voordelen:

- SEO-vriendelijk
- Schaalbaar
- Veilig
- Aanpasbaar met extensies

Image