content.

content.

Content Audit

Het analyseren van de bestaande inhoud op je website is een cruciale stap voor contentmarketing. In deze fase bekijken we grondig en raadplegen we Google Analytics om de prestaties van al je bestaande inhoud te beoordelen. Door statistieken en gegevens te analyseren, kunnen we vaststellen welke pagina's, artikelen en nieuwsberichten niet voldoende presteren. Dit stelt ons in staat om aanbevelingen te doen over wat verwijderd, herzien of bijgewerkt moet worden om je effectiviteit te verbeteren.
Image

Content Gap Analysis    SEO

Naast de Content Audit is er nog een handige tool om de effectiviteit van je content te beoordelen, namelijk de Content Gap Analysis. Hierbij onderzoeken we websites van concurrenten of voorbeeldwebsites die hoger scoren in Google op basis van hun content. We kijken vervolgens waar er ruimte is voor verbetering. Onze beoordeling beperkt zich niet alleen tot de inhoud; we nemen ook de lay-out en het ontwerp van de gebruikersinterface mee. Daarna proberen we te beoordelen hoe we die ruimte effectief kunnen benutten. Dit proces kun je beschouwen als een vergelijking met de besten, wat je helpt te begrijpen welke onderwerpen of soorten content beter resoneren bij je doelgroep. Belangrijker nog, het helpt je te ontdekken of er ontbrekende content of trefwoorden zijn die je kunt aanvullen of beter kunt benadrukken. Hierdoor verbeter je op de lange termijn ook de SEO van je website. Er is geen snelle manier om je SEO-ranking te verbeteren; kwalitatieve, actuele content die je doelgroep waardeert, blijft de belangrijkste factor voor goede Google-rankings.
Image

Content Creation

In de wereld van web development en online marketing speelt content creation een cruciale rol bij het vormgeven van een overtuigende online aanwezigheid. Het dient als het fundament waarop je website is gebouwd en geeft leven aan je digitale etalage. Waarom is dit belangrijk voor content marketing vraag je je af ?

 1. Betere Gebruikerservaring
  Kwalitatieve content boeit bezoekers en houdt ze betrokken. Of het nu informatieve artikelen, meeslepende visuele elementen of overtuigende productbeschrijvingen zijn, content zorgt ervoor dat gebruikers een gedenkwaardige ervaring op je website hebben.
 2. Verbeterde SEO
  Content is een drijvende kracht achter het succes van SEO. Goed geoptimaliseerde content, rijk aan relevante zoekwoorden, verbetert de zichtbaarheid van je website in zoekmachines en zorgt voor organisch verkeer.

 3. Bouwen aan Autoriteit
  Het regelmatig creëren van waardevolle content vestigt autoriteit en vertrouwen.

 4. Meer Conversies
  Informatieve content helpt bezoekers om te zetten in klanten.

 5. Educatieve Waarde
  Content fungeert als een bron van kennis voor je publiek.

 6. Merkidentiteit
  Je content weerspiegelt de persoonlijkheid en waarden van je merk. Het brengt je unieke verkoopargumenten over en helpt je opvallen in een competitieve markt.

Kortom, content creation drijft niet alleen verkeer en betrokkenheid aan, maar vestigt ook de autoriteit van je merk en bevordert verbindingen met je doelgroep.

Image